miercuri, 18 iunie 2008

Nu va duceti la Spitalul veterinar Ilioara

Stiam de el si stiam ca e non stop. Documentati-va din timp. Niciodata nu stiti cand aveti nevoie.

Daca aia ar fi fost profesionisti, poate ca Ozi nu si-ar fi pierdut ochiul(asa cum sunt sanse 99%). Dar ce se gaseste sa faca o pipita de acolo. Sa ma coerecteze ca am intrebat-o ce insemna un cuvant. Sa imi corecteze ca spusesem cu a in loc de "ă". Mai bine ar fi facut tot posibilu sa afle ce are amaratu ala de animal care e pe masa doctorului.

Doctorul: "N-are nimic"- Avea ochiul scos din orbita..

Nu exista veterinar care sa stie cum se trateaza animalutul asta mic. NU EXISTA! Dar exista in schimb zeci de crescatorii care mai de care ahtiata dupa bani. La toate colturile google-lui gasesti care mai de care de oameni care vand familii de chinchille, articole despre cum se jupoaie, despre cat de bine se fac banii din micile animale. Dar nu. Un doctor specialist in chinchille NU.

D-asta nu pot sa-l salvez. D-asta nu pot sa fac decat sa-i pun niste nenorocite de picaturi si sa sper la o minune.

Daca va iubiti animalul, aveti grija. La TOT! Inclusiv la cei care intra in contact cu el. Asigurati-va ca aveti un veterinar bun! Stiu ca spuneti ca voua nu vi se va intampla niciodata pentru ca il tineti in puf. Dar se intampla sa nu-l raniti dumneavoastra, ci altul. Atunci ce faceti?

Nu va duceti la Ilioara daca tineti la animalul dumneavoastra. Ozi nu ar mai fi suferit atat daca stiau ce sa-i faca. Macar un calmant pentru orice eventualitate. Fusese prins in usa. Era mai mult decat clar ca il doare ceva. Nu trebuie sa fi specialist sa-ti dai seama.

Nu va duceti la Ilioara.

10 comentarii:

Anonim spunea...

NISTE NEMERNICI !!!! SA LE FIE RUSINE, SUNT NISTE INCOMPETENTI.....AHTIATI DUPA BANI....FARA MILA SI FARA RUSINE, ISI BAT JOC DE ANIMALE IN LOC SA LE SALVEZE!!!!

Gigi spunea...

Niste scarbe penale cu creierii uscati ahtiati dupa bani,sa dea dumnezeu sa-i vedem cu lumanarea la cap in cosciug si cu ochii beliti.

Anonim spunea...

Am avut contact cu personalul de la aceasta clinica veterinara si concluzia este dezastruasa. Este un loc cu siguranta de evitat daca va iubiti animalul, in timp ce catelusul murea,doctorul statea la minim 2 metrii departare si zicea ca totul e ok, unei asistente de etnie(sau ce rang o fi avand)ii suna telefonul cu o manea ton de apel;singura interesata era o fata tanara care insa,nu avea nici o putere. Noi ne-am dat seama cand catelul a murit, si inca incercau sa ne convinga ca e linistit doar. La final, interesat de durerea noastra si ca rasplata a rezultatelor exceptionele ale muncii sale,doctorul a cerut sa-i fie platita consultatia. Orice urgenta ati avea, EVITATI!

Ioana Mihalcea spunea...

Doamne cata nepasare! Nu pot sa cred ca nu isi dadea seama de starea catelusului...Ca atata prostie nu cred ca poate incapea intr-un om. Desi..daca ma uit la astia de la Ilioara...ar putea sa fie orice, numai doctori nu.

Cat despre maneaua care rasuna..cam asa poate fi descris si spitalul Ilioara: o manea.

Anonim spunea...

Din pacate am avut si eu contact cu acesti oameni nemernici, se citeau in ochii lor cuvantul SPAGA au niste preturi NESIMTITE este prea putin spus, platesti o suma enorma iar animalul tau nici macar nu este ingrijit bine este tinut in conditii nedescrise, daca vrei sa intrebi de starea sanatatii lui pana nu ii bagi SPAGA in buzunar nici nu discuta cu tine, chiar si atunci iti da niste raspunsuri ;flegmatice;. Acest Spital Veterinar nu trebuia sa se numaeasca Ilioara ci ''INFERN'' din toate punctele de vedere, sper sa se ia o masura cu acest spital veterinar.

MISSY spunea...

Asa e !Niste scarbe incopetente pentru care toate frustrarile lor se reflecta in modul in care efectueaza actul medical.
Sunt cu lacrimi in ochi asa ca poate o sa mananc vre-o litera.Azi dupa 3 zile de chin biata mea pisica ,mama a 3 pisoi,sanatoasa,tanara,vesela,afectuoasa a decedat prin eutanasiere.
Am dus-o la Ilioara sa o castrez acum 3 zile si s-a simtit foarte rau dupa operatie:n-a baut si n-a mancat nimic si mai si voma.Pe scurt o vedeam cum se topeste si ei ma asigurau la injectia zilnica cu antibiotic ca e o.k.,ca o sa-si revina ,consultul practic durand cu tot cu injectie cam 10 secunde.
Aseara m-am dus cu ea ca nu mai putea sa se ridice macar ,desi fusesem deja la tratament ieri dimineata,si s-au hotarat in sfarsit sa-i faca o analiza de sange .Rezultatul devastator:insuficienta renala grava cu blocaj.Mi-au mai dat o speranta ca fiind atat de tanara poate dupa perfuzii isi revine si au chinuit-o inca o noapte cu injectii perfuzii si sonde,la ecograf nevazand urina in vezica.Dimineata am luat-o cu tot cu branula din labuta cand i-am vazut disperarea din ochi,si am dus-o la clinica de la Alba Iulia.Ei au repetat analizele,biata MIssy fiind aproape in coma,era mult prea tarziu pt.a mai face ceva pt.ea.Au eutanasiat-o si m-au sfatuit sa nu mai operez vreun animal fara analize preoperatorii ca sa stii ce sa-i faci dupa interventie.
SI uite asa cei de la ilioara s-au disculpat missy fiind de vina ca a murit ca a avut vreo afectiune necunoscuta si ca nu era treaba lor sa-i faca analize fiind atat de tanara.Cica analizele se fac la animalute peste 4-5 ani dupa parerea lor tampita.
MAI GRAV E CA ACUM 4 ANI TOT LA ILIOARA MI-AU OMORAT CATELUSA DUPA ACEEASI OPERATIE DE RUTINA(CUM SPUNEAU)DOVEDIND CA SUNT INCAPABILI.
comentariul lor"O COINCIDENTA NEFERICITA,D-NA"
Ma simt vinovata ca nu am avut cunostintele necesare si practic simt ca am omorat-o dar nu sunt medic si sper ca o data o sa simta pe pielea lor ce inseamna lipsa de profesionalism si indiferenta.
MISSY, IMI PARE RAU !!!!

Ioana Mihalcea spunea...

Imi pare sincer rau pentru pisicuta ta...:( Stiu prin ce treci.

Stiu ca suna un pic ciudat acum, dar toate lucrurile se intampla cu un scop. Dupa moartea lui Oz nu mai vroiam nimic. Am cumparat un catel mai mult din dorinta fratelui meu si din egoism pentru ca vroiam sa uit, sa-mi alin durerea cu un animal. L-am luat din targ si era cel mai jegarit dintre toti. Plus ca avea si raie (nu stiam). Ma intreb ce s-ar fi intamplat cu el daca nu il luam noi in ziua aceea?

Acum este un rasfatat si il iubim ca pe un membru al familiei.

Niciodata nu o sa o uiti pe Missy dar gandeste-te ca altcineva poate are mai multa nevoie de tine...

MISSY spunea...

MULTUMESC FOARTE MULT IOANA,ESTI O PERSOANA ABSOLUT SPECIALA.
ASA E ,NIMENI NU O POATE INLOCUI PE MISSY DAR AM RAMAS CU PUIUL EI ,TOT O FETITA !
DEJA INCEP SA SPER CA O SA-MI MAI ALINE DUREREA PIERDERII MAMEI EI!
SOTUL MEU A ZIS CA O LASAM SA FACA 1000 DE PUI SI N-O MAI DUCEM LA CASTRAT NICI LA ILIOARA NICI LA ALTII!

Anonim spunea...

poate ca nu ar trebui sa scriu aici, insa este, cumva, legat de Ilioara
iata pe scurt povestea mea
am avut 3 pisicute destul de batrane: JC si Raphael, mama si fiu 12 si 11 ani si Porto, o maidaneza care am aflat ca are in jur de 14 ani (o pisica cu o asa mare pofta de viata, care in ciuda faptului ca are fata deformata de o tumora inca se lupta sa traiasca; dc va intrebati de ce o mai tin viata, este pentru ca se pare ca nu are dureri, tumora - potrivit medicilor -a fost prin mai multe cabinete - nu ii provoaca dureri, mananca , se spala se duce la tavita, este o pisica perfect normala pana ii vezi fetisoara)

JC, pisicuta de 12 ani (primul animal pe care l-am avut) a murit pe 30 august si m-am gandit cu groaza ca nu am unde sa o ingrop, deoarece acum nu se mai poate sa te duci cu lopata in parc sau in gradina blocului si sa ii faci un locsor mic unde sa se odihneasca. prin tata am gasit niste prieteni ai lui care stateau la curte si care au fost de acord sa ii cedeze un coltisor de gradina si jesicutei mele
acum, ma gandesc ce voi face cu celelalte doua, nu pot apela tot la acei oameni si am cautat pe net cimitir de animale insa nu am gasit decat unul in satul Catelu (eu fiind din bucuresti, neavand masina si nici multi bani)
mi-am adus aminte de Ilioara, niciodata nu am apelat la serviciile acestui spital si din ce vad aici si in alte parti este un loc de evitat pt cei care tin la animalutele lor

daca cineva cunoaste un alt loc, un alt cimitir va rog din suflet trimiteti-mi numele locului sau ce stiti despre el pe email nicolaesimona@yahoo.com

scuzati ca am scris atat, am batut un pic campii insa in ultimii doi ani am fost cu ei din doctor in doctor, am facut aceleasi analize in toate locurile, am dat milioane peste milioane, ca am simtit probabil nevoia sa ma descarc cumva

imi pare rau pt cei care au scris inaintea mea aici, toti iubitorii de animale care au trecut prin experienta pierderii unui sufletel - fie ca au murit de batranete, fie ca nu ai mai avut bani sa-l duci la doctor si alea cateva zile de intarziere au facut imposibila recuperarea lui, fie ca un medic incompetent l-a ucis- stiu cum doare sa pierzi un sufletel pe care l-ai ingrijit (asa cum isi permite fiecare) si pentru care ti-ai asumat responsabilitatea

refuz sa-mi arunc prietenii la marginea unui drum sau sa-i las intr-o cutie la ghena de gunoi, merita mai mult de atat...sper din suflet sa fie cineva care sa ma ajute

multumesc mult si va doresc sa aveti parte de medici buni si cu suflet

Ioana Mihalcea spunea...

Sper ca nu e prea tarziu...Nu mi-am mai verificat mailul de mult..Eu l-am ingropat in gradina de langa bloc..Ce-i drept se uitau cam lung trecatorii..Alege o ora mai tarzie sau de dimineata devreme.