vineri, 14 decembrie 2007

Din categoria sa vezi, sa razi si sa pleci mai departe

10 decembrie. La intersectia de la Moghioros, harmalae mare.Autobuze,trolebuze, masini, tramvaie…claxoane…cred ca ati prins idea. Nu meregau semafoarele. Unde erau politistii?? Ia sa vedem ghiciti?

O statie mai incolo…..!! la intersectia de la Plazza unde isi faceau serios meseria in ton cu semafoarele. :))))

joi, 13 decembrie 2007

NINGEEEEEE!!!!!




A fost cea mai frumoasa surpriza pe care mi-a facut-o ziua de azi (bine si ca nu am facut info :P). Eu m-am nascut iarna. IMI PLACE ZAPADA. Imi plac sarbatorile de iarna dar fara zapada nu sunt la fel. Acum chiar simt ca voi merge la colindat si voi canta despre magia Craciunului. Mosu va veni cu sania lui trasa de reni. Va fii zapada :D. Vom face ingerasi , vom construi oameni de zapada si ne vom bate. Am si uitat de proiectele de la facultate. De cand nu m-am mai simtit copil? Nu mai vreau sa fac nimic. Vreau sa ma bucur de viata macar un pic :). Voi merge in parc si voi scutura copacii. O sa ma dau cu sania (sau cu punga). O sa fiu fleasca si o sa-mi placa.

Fa si tu la fel!! Adu-ti aminte cat de bine era..

vineri, 7 decembrie 2007

Draga privitorule,



Dupa cum se vede in aceasta minunata opera de arta, tanarul pictor, a dorit sa-si exprime dorinta de a evada in culoarele timpului. Aceasta pictura abstracta cu iz modern infatiseaza nerabdarea si pasionalitatea infocatului creator de a scapa de lanturile omenirii sugerand acest lucru prin sublima culoare a sangelui. Alcatuita intr-o linie contrastanta de curbe si unghiuri drepte, aceasta dezvaluie chinurile geniului creator din propriul suflet . Tocmai din aceasta cauza, liniile care acced spre infinit ii ofera singura posibilitate de a pasi si de a se contopi cu Universul!

Revolutia de la "bradut"


Cu toate ca 1 Decembrie a trecut, impresiile vor ramane vii mult timp in amintirea romanilor mai putini inspirati care s-au hotarat sa participle la marea inaugurare a bradutului. Cica cel mai mare…Acum ramane intre noi da? Nu e cel mai mare din pacate…In Portugalia este unul cu 2m mai inalt. Da’ na, ce sa-i faci? Trebuie sa chemi cumva lumea la eveniment, nu? Ei bine au reusit lucru asta chiar mai bine decat si-ar fii inchipuit.

Primarul general al capitalei, Adriean Videanu, a precizat ca vor fi luate "masuri speciale" pentru evitarea blocajelor in trafic din zona Piata Unirii. "Anticipam o prezenta foarte mare in zona si de aceea am luat toate masurile pentru defluirea traficului. Aceasta va consta in reducerea timpilor de stationare la semafoare, astfel incat traficul intens din acea perioada sa nu blocheze zona respectiva", a declarat Adriean Videanu. Au participat aprox 100.000 de romani.


Aceasta imagine nu reflecta nici macar pe jumatate ce s-a intamplat de fapt in acea seara.

Si eu am fost prezenta la minunatul eveniment in acea seara si va spun ca regret amarnic. Eram situata la magazinul Inter Sport. Am vazut focul de artificii si jocul de lumini. Totul frumos(bine in afara faptului ca circulatia era deja compromisa).

Dupa ce s-a terminat, am vrut sa plec spre Universitate. Mare greseala. Am fost prinsa intr-un Tsunami uman si purtata de val. M-am pierdut de prieteni. Eram impinsa si storcita mai rau decat in autobus la ore de varf. Nu puteam sa ma opun multumii care ma purta intr-o directie haotica. A fost pentru prima oara in viata mea cand nu am avut control asupa actiunilor mele. Daca Doamne ferest as fii cazut m-ar fi calcat in picioare si cine stie unde as fii ajuns acum. Noroc ca ne-am regasit cu totii si au format baietii un cerc in jurul nostru. Astfel am asteptat sa treaca cat de cat valul, apoi am luat-o spre km 0 luptand impotriva curentului. Asa am reusit sa scapam. Imi venea sa plang de disperare.Am mers pe jos pana la City Mall dar macar am fost fericiti ca am scapat din infernul de la Unirea. A fost cel mai urat moment la care am participat vreodata si am jurat ca nu voi mai merge la astfel de evenimente.

Dar macar am vazut artificiile, nu?