vineri, 28 martie 2008

Summit fara...Flori?

Dupa cum prea bine stiti, peste cateva zile vom fi gazda summit-ului Nato. Ca in pargul oricarui mare eveniment, edilii au inceput sa faca niscavaia curatenie si sa ascunda toata murdaria sub pres. Nimic neobisnuit pana acum. Rezultatul : cateva strazi asfaltate, caini vagabonzi -nema, politai -cat cuprinde..In concluzie..un Bucuresti mai dragut. Un oras in care simti ca a rasarit viata, ca e mai vesel, mai curat, mai civilizat. (cei drept doar pe traseul summit-ului. Dar e si asta un inceput)

Bun..si atunci care e problema? Problema este ca edilii se lupta cu morile de vant..(ceea ce intr-un fel e amuzant). Toate florile plantate se evapora peste noapte iar ei nu pot face fata multitudinilor de negriciosi care le iau in custodie pentru a le vinde dupa-aia. Si uite asa planteaza ei in fiecare dimineata panselute si braduti decorativi si peste noapte dispar fara speranta..

Ce m-a scos din sarite este faptul ca dupa ce in sfarsit s-a facut ceva ca Bucurestiul sa arate mai a oras si nu a ghena, compatriotii nostrii Tiganii cu puradeii lor fara numar care cersec toata ziua prin 41, strica visul putinilor bucuresteni care inca mai spera la o Capitala curata si civilizata.

Subiectul Tigani insa este unul mult mai vast care merita indelung dezbatut nu aici, ci pe ogrish.com.

Voi ce ziceti?